Addicte

Cada dia a dormir a les tantes. Obro el bloc i ho veig tot negre. No em ve de gust respondre els comentaris, ni deixar-ne jo. No em ve de gust escriure cada dia però ho faig igualment, que no se me’n passi un. Apago l’ordinador i, abans de posar-me al llit, l’encenc per fer la darrera repassada. Al matí, abans de marxar de casa, faig un cop d’ull. És excitant. Recordo la darrera vegada que em vaig excitar tant amb alguna cosa? M’he excitat mai tant amb alguna cosa? Penso que sóc addicte i no m’agrada.

[@more@]

Quant a kurtz

En Kurtz va viure al centre d’Àfrica i va traficar per una corporació marfilera, va fer coses terribles i, quan la civilització va anar a rescatar-lo, va morir, ja no hi havia res a salvar. Aquí, es van publicant els papers que va deixar.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 comentaris a l'entrada: Addicte

 1. Laprí diu:

  Home, addicte és aquell que deixa absolutament tot per fer només una cosa. Tu ho fas a estones, no hi veig cap problema, jo de vegades al matí també l’engego l’ordinador, ara no perquè m’estimo més marxar de seguida, però no hi veig cap problema 😉

 2. Carquinyol diu:

  – Hola… em dic Kurtz i… bé..
  – ànim Kurtz…
  – bé… sóc bloccatdicte !!
  – T’estimem Kurtz !!

  😉

 3. efe diu:

  Doncs mira estem si fa no fa igual. I la pregunta que a mi més m’empenya és… deixar-ho a canvi de què?

  Espere, però, que continues addicte una tempordeta més. Pel meu bé.

 4. Ho veus tot negre? doncs canvia el fons del blog (ja-ja-ja, què xispós que estic avui..) No, ara de veritat, puiblicar per obligació és lo pitjor, potser el pitjor dels símptomes. Podríem crear una ONG o un servei d’ajuda als addictes al blog. Per altra banda, millor això que drogar-se, o pitjor encara, que mirar la tele, o molt pitjor encara, que llegir les planes de política en els diaris..

 5. Alepsi diu:

  Enganxat? Què és això? Buffff…. jo sóc una ionki dels blocs… mira’m! Tot el puto dia connectada!!! Jajajajajaj! (nah, és conya, tot el dia no…. només 20 horetes… xDDDDD)

 6. turrai diu:

  Això va per ratxes, ja ho veuràs. Clar que també podria ser la plantilla, doncs jo tinc la mateixa, no sé si t’hi havies fixat.
  Ja ho aniràs veient, doncs veig que has començat a l’octubre i crec que és poc per conèixer tots els efectes col·laterals del bloc.

  PD
  Tot i que constes des de l’octubre, tinc la sensació que “aquest bloc” l’havia “vist” molt abans. Pot ser?
  Vaja, que hi ha alguna cosa que em resulta familiar.

 7. turrai diu:

  Acabo de veure que m’has enllaçat. Tot un honor i molt agraït.

Els comentaris estan tancats.