Solucions a Això no és un MêMê

1- Escric un diari personal des dels 12 anys. FALS. Només encerta turrai.

2- Estic pendent de presentar de la meva tesi doctoral (títol provisional: “L’assumpció de l’horror en la pròpia identitat en la literatura catalana de postguerra”) al Queen Mary & Westfield College de Londres. FALS. Tothom encerta.

3- Vaig treure Matrícula d’Honor a Retòrica i Poètica i a Dret Romà. VERITAT. Només falla turrai.

4- He presentat una ponència sobre agricultura, alimentació i internet a les “Trobades d’informació empresarial de Catalunya” celebrada a l’IESE, Universitat de Navarra, Barcelona. VERITAT. L’encerten l’onix, el veí de dalt i en turrai.

5- El meu avi va ser secretari de l’ajuntament del seu poble durant la República. VERITAT. Tothom l’encerta.

6- Em van fer fora d’ICV pels meus plantejaments extremistes. FALS. Només falla turrai.

7- Som sis germans perquè ma mare és propera a l’Opus i no volia usar anticonceptius. FALS.  L’encerten l’onix, el veí de dalt i l’efe.

8- Vaig quedar finalista d’un concurs de cartells amb un cartell que havia fet un amic pintor (jo vaig ajudar amb el concepte). VERITAT. Només falla l’Alepsi.

9- He fet una traducció diferida, directa i inversa, espanyol/francès en una taula rodona en un festival de cinema a França. VERITAT. Només l’encerten l’efe i l’Alepsi.

10- Encara em menjo les ungles (dels peus). FALS. Tothom l’encerta.

[@more@]

Quant a kurtz

En Kurtz va viure al centre d’Àfrica i va traficar per una corporació marfilera, va fer coses terribles i, quan la civilització va anar a rescatar-lo, va morir, ja no hi havia res a salvar. Aquí, es van publicant els papers que va deixar.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Solucions a Això no és un MêMê

  1. Alepsi diu:

    Weeeeeeeeno, no està pas tan malament, no?? Que descreguda que sóc, amb això del cartell… jajajaja!

Els comentaris estan tancats.