Post número 100

Aquest és el post número 100 d’en kurtz. Els homes (i les dones) donen, de vell antuvi, una significació especial als números i jo em preguntava, ja fa dies, quina significació especial tindria aquest post número 100. Ha resultat ser un post de balanç, típic i tòpic, que diuen.

En quatre mesos he escrit 100 posts, he escrit amb una freqüència superior a cada dos dies, amb intensitats diferents al llarg dels quatre mesos. Això em satisfà. Ja que pertanyo a la categoria de blocaires que hom anomena “els escriptors frustrats”.

També em satisfà la meva petita però selecta audiència, amb la qual he mantingut intercanvis d’opinions fructíferes, em venen al cap, per exemple els intensos intercanvis entorn a El Pianista o els restaurants japonesos regentats per xinesos. Boniques i intenses tertúlies de cafè virtual.

La part que no em satisfà és la referent al temps que dedico a la catosfera. No només a escriure, també a llegir altres blocs, a deixar-hi comentaris i també al mesenger, ni que no tingui res a veure. Recordeu que en un post em declarava addicte? Doncs ja no ho penso, però em ve de gust canviar alguns hàbits. I avui ha passat que, en arribar a casa, enlloc de posar-me a escriure el post, me n’he anat al gimnàs i estic baldat, però em sento molt bé. I em ve de gust d’anar-hi i de fer una mica d’esport, que darrerament em sento molt cansat i diuen que l’esport ajuda, que em passo moltes hores davant de l’ordinador, a la feina i també a casa. I suposo que el fet que s’aproximin la primavera i l’estiu també deu d’influir-hi.

També m’estava demanant darrerament sobre el canvi de bloc que vaig fer fa un temps. Vaig tancar el bloc predecessor del kurtz per fer-me més anònim, per que vaig agafar una enrabiada amb un conegut. I em demanava per la coherència d’aquesta decisió i sobre el fet de mantenir-la o no. Em demanava si volia un bloc anònim o no o si en volia un amb pseudònim però que pogués donar a conèixer en alguns dels meus cercles, si em venia de gust. Em demanava per quines diferències hi havia entre aquest bloc i l’anterior i no les sabia veure gaire.

Fet aquest ràpid balanç he decidit que no escriuré durant el mes de març (decisió que aquest post sembla posar en dubte). Penso dedicar-me a d’altres coses: a posar una mica d’ordre a casa, a anar al gimnàs, a recuperar i tractar bé els amics, a pensar si estudio alguna cosa de nou, a fer els ajustaments que la meva economia necessita i també a fer els que la meva vida necessita.

Així que marxo, de moment, durant un mes. Després d’aquest mes faré balanç i tornaré per comunicar-vos la meva decisió sobre el bloc.

A mi que m’agraden els posts curts, aquest se m’ha allargat una mica. Suposo que era, en part, inevitable. Acomiadar-se també és obligatori.

[@more@]

Quant a kurtz

En Kurtz va viure al centre d’Àfrica i va traficar per una corporació marfilera, va fer coses terribles i, quan la civilització va anar a rescatar-lo, va morir, ja no hi havia res a salvar. Aquí, es van publicant els papers que va deixar.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Post número 100

 1. Carquinyol diu:

  Quin morro tens !!

  “Ei… he arribat al cent, apa piro un mes” xDDDD

  Ja t’imagino amb el cap rapat i la teua túnica budista meditant sobre el ying i el yang oooms oooms 😛

  Espero que et vagin bé aquests dies de desconnexió… però després passa a contar-los eh? Així ens ilumines una mica també a nosaltres.

  I felicitats pel post 100 !!!

 2. Turrai diu:

  Clar, com que t’agraden els posts curts, aquest ja val per tots els de març.
  Felicitats!

 3. stent diu:

  Que n’escriguis molts cents més.

  pd
  però curts, eh!

 4. efe diu:

  Vaja, doncs trobarem a faltar el teu somriure (irònic). Si s’admeten suborns o el que siga, digues-ho als comentaris.

  En tot cas, felicitats pels 100 posts. I espere que arribes fins a 200 i fins a 1000.

 5. Alepsi diu:

  Curiosa manera de celebrar-ho… xDDDD

  En fi, d’aquí un mes espero veure’t aquí i que em segueixis il·luminant amb les teves tenebres… et fa res si et dic que et trobaré a faltar? No? Ok! Et trobaré a faltar!!!!

 6. deric diu:

  jo vaig haver de marcar distàncies perquè la blogosfera ocupava masses hores de la meva vida i a fora dels blogs encara hi ha vida…

 7. onix diu:

  Reposa , fes exercici ,salta i brinca tant com vulguis
  però no ens privis de la teva llum
  i que et puguem felicitar per el post 203 molt aviat
  ;)****************

  (ja et trobo a faltar)

 8. Enhorabona pels 100!! espero que n’hi hagi 100 més i que et pugui tornar a llegir ben aviat. Sort!

 9. onix diu:

  Et segueixo trobant a faltar 🙁

 10. Alepsi diu:

  Kurtz!!! Què li has fet al bloc??? Que blanc… que poc tenebrós! M’agradaven més les tenebres de la plantilla fosca….

  Però vaja, si estàs bé així, ala, a tornar a publicar! xDDD

 11. Laprí diu:

  Això anava a dir jo, quin canvi de colors, del negre al blanc, la nit i el dia vamos.

  Vagi bé.

Els comentaris estan tancats.